Bloemenmeisjes_022.jpg

Maak kennis met bloemenmeisjes.com

Puur. Uniek. Persoonlijk

Bloemen voor evenementen op locatie en prachtig VERZORGDE BRUILOFTEN!

We werken voor bruiloften en evenementen in heel Nederland

Onze klanten beoordelen ons met 9,7

MAAK KENNIS MET DE BLOEMENMEISJES!

Natalia, de oprichter, event designer

Natalia, de oprichter, event designer

Bloemenmeisje Natalia

Mijn eerste herinnering met bloemen gaat ver terug in de tijd. Mijn oma had een prachtige tuin met prachtige pioenrozen, die net zo groot waren als ik. Ik was jaar of vijf.  De liefde voor de bloemen en planten heb ik van kleins af aan.  Na mijn master studie en werkervaring in de Marketing & Communicatie branche  heb ik mijn passie voor het organiseren & regelen gevolgd door eigen bedrijf, bloemenmeisjes.com te starten. 

Deborah, event stylist

Deborah, event stylist

Bloemenmeisje Deborah

Toen ik nog een klein meisje was, was het altijd al mijn droom om een baan te hebben in de bruiloften. Het is een mooie ervaring om er samen met collega's voor te zorgen dat iemand zijn mooiste dag van zijn leven ervaart. Bloemen kunnen de locatie compleet en af maken. Met elke bloem kan je weer iets anders uitstralen.

Jelena, event designer & bloemstylist

Jelena, event designer & bloemstylist

Bloemenmeisje Jelena 

Na mijn studie op de kunstacademie in Arnhem ben ik gaan werken in het onderwijs. Maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan… Ik word erg blij van het maken en creëren van een sfeerplaatje met bloemen wat past bij de smaak en wensen van klanten. 

 

 
Beata, event stylist

Beata, event stylist

Bloemenmeisje Deborah

Als stylist ben ik een ware perfectionist waardoor klanttevredenheid bij mij op nummer een staat.

Ik hou om wensen en ideeën tot in details uit te voeren en te realiseren zodat dit bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring van deze belangrijke dag van het bruidspaar.

Leonie, bloemstylist & event stylist

Leonie, bloemstylist & event stylist

Bloemenmeisje Leonie

 Van kleins af aan ben ik al creatief bezig met bloemstukjes en boeketjes maken van bloemen uit de tuin of langs de weg. 
Opgeleid tot interieurstylist heb ik mezelf gespecialiseerd als vormgever met natuurlijke materialen. Ik probeer altijd iets van bloem en natuurlijk materiaal terug te laten komen in mijn werk. 

Iris, event stylist

Iris, event stylist

Bloemenmeisje     Iris

Bloemen zijn voor mij de basis van een aangekleed feest, omdat ik bloemen heel sprekend vind en daardoor een persoonlijkheid laat zien. Iedere bloem maakt in mijn ogen zijn eigen feestje en ik vind dat een ruimte met bloemen een feestelijke sfeer geeft ook al ben je de eerste die een ruimte binnen komt lopen. Voor mij persoonlijk betekenen bloemen 'vrolijkheid'.