Bloemenmeisjes_022.jpg

Maak kennis met bloemenmeisjes.com

Puur. Uniek. Persoonlijk

Bloemen voor evenementen op locatie en prachtig VERZORGDE BRUILOFTEN!

We werken voor bruiloften en evenementen in heel Nederland

Onze klanten beoordelen ons met 9,7

MAAK KENNIS MET DE BLOEMENMEISJES!

Natalia, de oprichter, event designer

Natalia, de oprichter, event designer

Bloemenmeisje Natalia

Mijn eerste herinnering met bloemen gaat ver terug in de tijd. Mijn oma had een prachtige tuin met prachtige pioenrozen, die net zo groot waren als ik. Ik was jaar of vijf.  De liefde voor de bloemen en planten heb ik van kleins af aan.  Na mijn master studie en werkervaring in de Marketing & Communicatie branche  heb ik mijn passie voor het organiseren & regelen gevolgd door eigen bedrijf, bloemenmeisjes.com te starten. 

 
Laurenkse, event stylist

Laurenkse, event stylist

Bloemenmeisje     Laurenske

Als klein meisje liep ik zomers iedere avond met mijn moeder een rondje door de tuin en wees zij mij op de mooie bloemen die er bloeiden. Daar groeide mijn liefde voor bloemen en die is nooit meer weggegaan. Toch heeft het nog heel wat jaren geduurd voordat ik de bloemenwereld ben ingestapt. Als bloemist word ik nu zo blij van het maken van de mooiste boeketten en andere bloemstukken die perfect passen bij de wensen en persoonlijkheid van de klant.Jelena, event designer & bloemstylist

Jelena, event designer & bloemstylist

Bloemenmeisje Jelena 

Na mijn studie op de kunstacademie in Arnhem ben ik gaan werken in het onderwijs. Maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan… Ik word erg blij van het maken en creëren van een sfeerplaatje met bloemen wat past bij de smaak en wensen van klanten. 

 

 
Beata, event stylist

Beata, event stylist

Bloemenmeisje Beata

Als stylist ben ik een ware perfectionist waardoor klanttevredenheid bij mij op nummer een staat.

Ik hou om wensen en ideeën tot in details uit te voeren en te realiseren zodat dit bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring van deze belangrijke dag van het bruidspaar.

 
Leonie, bloemstylist & event stylist

Leonie, bloemstylist & event stylist

Bloemenmeisje Leonie

 Van kleins af aan ben ik al creatief bezig met bloemstukjes en boeketjes maken van bloemen uit de tuin of langs de weg. 
Opgeleid tot interieurstylist heb ik mezelf gespecialiseerd als vormgever met natuurlijke materialen. Ik probeer altijd iets van bloem en natuurlijk materiaal terug te laten komen in mijn werk.