Bloement_p.1_49.jpg

Bloemen gratis bezorgen: Bloement

Bloemen online bestellen

Als je kiest voor de bloemen van Bloement dan ontvang je de bloemen met liefde verpakt in onze prachtige bloemen box. We brengen jouw bloemen box bij jou thuis!

Bloemen laten bezorgen

Op zoek naar mooie bloemen om ze cadeau te doen? Ook dan bij je Bloement aan het juiste adres. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd. Door een digitale wens toe te voegen, maak je je cadeau persoonlijk.

Bloement - jouw bloemen moment

Bloement is ontstaan uit pure liefde voor bloemen

Elke vrouw is een beetje een bloemenmeisje in haar hart. En dat omarmen we! Wij bezorgen de mooiste - veelal Nederlandse bloemen - bij jou thuis. Vroeg in de ochtend gaan onze mannen aan de slag om voor jou de beste en de mooiste bloemen te plukken.

Elke week ontvang je jouw eigen bloemenbox bij jou thuis. Wil je iemand anders blij maken met de mooiste bloemen? Dat kan natuurlijk ook!

Elke week (om de week of één keer per maand) ontvang je jouw bloemen box.

Hét moment om je te laten verrassen door de schoonheid van bloemen en jezelf of een ander een speciaal moment cadeau te doen. Neem lekker de tijd en maak een creatie waar jij blij van wordt!

Inspiratie nodig? Laat je inspireren door onze instructievideo’s of inspireer anderen via #bloement op Facebook of Instagram.