20180327_TheWhiteDinner_Krasnapolsky_RebekkaMell_066.jpg

Bloemen voor evenementen

Styling van evenementen met bloemen. We maken onvergetelijke bloemcreaties op elke locatie in Nederland. Onze klanten waarderen ons voor de uitstekend klantervaring en tot in de puntjes verzorgde styling.

Bekijk onze portfolio of neem contact met ons op. 

 

 

Bloemen voor evenementen op locatie in Nederland 

We werken samen met:

klanten van bloemenmeisjes.com
sharing-image[1].png
logo Groot Warnsborn
fletchers hotel
logo slot Doddendael

Een locatie is een podium voor een evenement en een instrument om beleving te creëren voor klanten en gasten. Wij vinden dat dat podium er goed uit moet zien, en aangenaam moet zijn om in te verblijven. Bloemen zijn een uitstekend instrument om een locatie, en dus een evenement, een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven en dragen bij aan de beleving van de gasten.

GESPECIALISEERD IN EVENEMENTEN

Bloemenmeisjes.com heeft veel ervaring met evenementen en is gespecialiseerd in creatieve bloemen styling concepten voor evenementen. We zijn bekend met de speciale “dynamiek” en onregelmatige op- en afbouwtijden van evenementen. Alles moet immers in een korte tijd opgebouwd worden. De bloemstukken moeten op zijn mooist zijn tijdens het evenement en daarna wordt alles weer afgebroken.

ALLES UIT HANDEN

Bloemenmeisjes.com  werkt tijdens, voor en na een evenement altijd nauw samen met de opdrachtgever. Tijdens de voorbereiding van het evenement maken we een voorstel met een creatieve bloemstyling concept. Dit voorstel houdt rekening met: de locatie en ruimtes, kleur (thema’s), gewenste sfeer, bloem-voorkeuren, materialen, bedrijfsidentiteit (logo’s, huisstijl, merkwaarden e.d.), draaiboek, Opbouw- en afbouwtijden en budget.

Alle stukken worden zoveel mogelijk voorbereid in onze binderij waarna alles naar de locatie vervoerd wordt. Op locatie worden de stukken op hun plek gezet en ter plekke afgestyled. Na afloop van het evenement worden de stukken in samenspraak met de opdrachtgever, en eventueel andere leveranciers, weer afgebroken.

VASTE PARTNER VAN EVENEMENT-BUREAU’S EN CATERAARS

Bloemenmeisjes.com  werkt veel samen met evenementen-locaties en evenementen-bureau’s. Voor een aantal van deze bureaus is bloemen op locatie de vaste partner als het gaat om bloemen styling. 

 

Onze klanten beoordelen ons met 9,7!

Onze dag had er werkelijk waar niet mooier uit kunnen zien. Wat waren wij ontzettend blij met jullie prachtige bloemstyling op onze bruiloft! Een schitterend bruidsboeket, mooie (pols)corsages en de prachtige bloemstukken tijdens onze ceremonie. Helemaal top! Nogmaals heel erg bedankt!
— Koen & Kitty, 9 september 2016 Villa Ruimzicht
We zijn ontzettend tevreden met bloemenmeisjes. De decoratie en het bruidsboeket op onze grote dag waren echt fantastisch en heel erg stijlvol. De communicatie met Natalia was heel erg goed, ze was heel open voor allerlei ideeen, denkt onzettend goed mee, en heeft veel professionele input. Het eindresultaat was beter dan we ooit hadden kunnen bedenken. Helemaal top!
— Tim & Laleh, 23 juli 2016, Landgoed Groot Warnsborn
As a result of Natalia’s warmth, humour and enthusiasm it was an immediate click for us. We had special requirements based on our cultural backgrounds and Natalia understood and realized our wishes. Throughout the process she was flexible, transparent & responsive (replied quickly and available for chats / skype) The flowers on the day were beautiful and complimented our overall decor - from the cake to the table settings. We would certainly recommend bloemenmeisjes.com!
— Nadia & Maria, 20 augustus 2016, Landgoed Groot Warnsborn

 
klik op een badge hieronder om naar publicatie te gaan