20180327_TheWhiteDinner_Krasnapolsky_RebekkaMell_066.jpg

Bloemen voor evenementen

Styling van evenementen met bloemen. We maken onvergetelijke bloemcreaties op elke locatie in Nederland. Onze klanten waarderen ons voor de uitstekend klantervaring en tot in de puntjes verzorgde styling.

Bekijk onze portfolio of neem contact met ons op. 

 

 

Bloemen voor evenementen op locatie in Nederland 

We werken samen met:

klanten van bloemenmeisjes.com
sharing-image[1].png
logo Groot Warnsborn
fletchers hotel
logo slot Doddendael

Elke locatie is een unieke scene voor uw evenement. Bloemen en bloemdecoraties zijn een uitstekende middel om een unieke beleving voor de bezoekers te creëren op een bepaalde locatie.

Persoonlijke, op maat gemaakte bloemdecoraties is een unieke manier om een bijzondere, spraakmakende sfeer te creëren dat lang in de geheugen van de bezoekers zal blijven. Dit kunnen bijvoorbeeld bloemen op de tafels, bij het entree of in een vorm van een bloemenmuur zijn. De kleuren van de bloemen, grotten daarvan en het sfeer van het evenement zullen naadloos aansluiten op uw wensen en ideeën.

GESPECIALISEERD IN EVENEMENTEN

Bloemenmeisjes.com heeft geweldige portfolio en ruime ervaring met het creëren van bloemendecoraties voor diverse evenementen, perslanceringen, festivals en privé gelegenheden. Bekijk ook onze online portfolio op Instagram.

Bloemendecoraties van A tot Z

Goede voorbereiding is het halve werk. Aan de hand van een een styling plan van uw evenement weet u precies wat en wanneer te verwachten is . In dit plan houden we rekening mee met uw wensen, thema van het evenement, gewenste look & feel, de kleuren en veel meer.

We werken met de beste Nederlandse kwekers en met de beste veel al Nederlandse bloemen en planten. Dit zorgt niet alleen voor de beste kwaliteit en het ‘wow-effect‘, maar ook een duurzame keuze met kleinere inpakt op klimaat.

BLOEMEN VOOR EVENEMENTENBUREAUS EN TROUWLOCATIES

Bloemenmeisjes.com  werkt samen met evenementen-locaties en evenementen-bureau’s. Voor een aantal van deze bureaus is bloemen op locatie de vaste partner als het gaat om bloemen styling. 

 

Onze klanten beoordelen ons met 9,7!

Onze dag had er werkelijk waar niet mooier uit kunnen zien. Wat waren wij ontzettend blij met jullie prachtige bloemstyling op onze bruiloft! Een schitterend bruidsboeket, mooie (pols)corsages en de prachtige bloemstukken tijdens onze ceremonie. Helemaal top! Nogmaals heel erg bedankt!
— Koen & Kitty, 9 september 2016 Villa Ruimzicht
We zijn ontzettend tevreden met bloemenmeisjes. De decoratie en het bruidsboeket op onze grote dag waren echt fantastisch en heel erg stijlvol. De communicatie met Natalia was heel erg goed, ze was heel open voor allerlei ideeen, denkt onzettend goed mee, en heeft veel professionele input. Het eindresultaat was beter dan we ooit hadden kunnen bedenken. Helemaal top!
— Tim & Laleh, 23 juli 2016, Landgoed Groot Warnsborn
As a result of Natalia’s warmth, humour and enthusiasm it was an immediate click for us. We had special requirements based on our cultural backgrounds and Natalia understood and realized our wishes. Throughout the process she was flexible, transparent & responsive (replied quickly and available for chats / skype) The flowers on the day were beautiful and complimented our overall decor - from the cake to the table settings. We would certainly recommend bloemenmeisjes.com!
— Nadia & Maria, 20 augustus 2016, Landgoed Groot Warnsborn

 

klik op een badge hieronder om naar publicatie te gaan