Kleuren van je bruidsboeket

De meeste bloemen hebben een eigen betekenis. Wist je dat ook de kleuren van bloemen in je bruidsboeket en bruiloft aankleding een symbolische betekenis hebben? Je kunt hier,  bij de keuze van je bruidsboeket en de bloemen voor jullie bruiloft, rekening mee houden.

Een bruidsboeket van bloemenmeisjes.com zal jouw wensen en je karakter weergeven. Ook is het mooi om bruiloftsversiering te kiezen in een kleur die iets zegt over jullie liefdesrelatie. Zijn jullie bijvoorbeeld een easy going, ontspannen stel? Dan past een stijlvol wit bruidsboeket en de bruiloft styling in de pastel kleuren hier mooi bij.

Betekenis van kleur
Wil je bloemen met betekenis? Kies dan voor een boeket in een enkele kleur of maak spannende combinaties voor een origineel veldboeket of een  bohemian bruidsboeket. Bekijk hieronder welke betekenis welke kleur van de bloem heeft.

bruidsboeket met witte pioenrozen.jpg

Bruidsboeket in wit

Wil je een boeket met een pure, frisse uitstraling? Witte bloemen staan voor zuiverheid, onschuld en reinheid. Een wit boeket geeft een rustige en frisse uitstraling en oogt juist heel chique.

foto: Richard Keukens

foto: Richard Keukens

Bruidsboeket in paars

Paarse bloemen stralen waardigheid en elegantie uit. Paars of marsala kleuren staan prachtig in een veldboeket of bohemian boeket.

 

bruidsboeket met rode rozen.jpg

Bruidsboeket met rode rozen

Bij een stijlvol boeket met rode rozen straalt de zwoele liefde en romantiek er vanaf.  Rode rozen staan ook bekend als symbool voor de aardse liefde. Rode rozen maken je boeket luxe met een verleidelijke knipoog. Perfect voor jullie trouwdag dus.

bruidsboeket met clemanis en fresia.jpg

Bruidsboeket in blauw

Dromen jullie van een oneindige liefde? Blauwe bloemen symboliseren eeuwigheid, ruimte en onschuld. 

foto: bloemenmeisjes.com

foto: bloemenmeisjes.com

Bruidsboeket  in roze

In een romantische, opgewekte sfeer zijn roze bloemen perfect op hun plaats. Een roze bruidsboeket staat symbool voor zachtheid, onschuld en tederheid. Vind je felroze te knallend? Kies dan voor ingetogen licht roze.

bruidsboeket met  roze pioenrozen.jpg

Bruidsboekt met rozen

Rozen zijn één van de meest geliefde bruidsboeket bloemen. De roos wordt ook wel de koningin van de bloemen genoemd. Zij symboliseren zowel eeuwige liefde als schoonheid.

Bloemen bestellen bij bloemenmeisjes.com

Welke kleur, of combinatie van kleuren, van de bloemen je ook kiest. Bij bloemmeisjes.com kun je jouw unieke en persoonlijke  boeket online bestellen. Bij je boeket krijg je een passende corsage voor de bruidegom cadeau. Laat je verrassen met de mooiste bloemcreaties!

 cover foto: Raisa Zwart