Bruidsboeket met betekenis

Bloemen voor je bruidsboeket. Een heel belangrijke keuze. Bloemen kun je kiezen op basis van je favoriete kleur, geur of vorm. Of ga je voor de trends die er dit jaar zijn!  De kleuren van 2016 zijn roze kwarts en licht blauw (Roze Quarts en Serenity). Dit zijn lichte, pastel kleuren die perfect passen bij een romantische bruiloft! Dit zijn ze,  roze kwarts en licht blauw:

Foto's: www.melikekilic.com

bruidsboeket met pioenrozen en hortensia 

bruidsboeket met pioenrozen en hortensia 

Sweet Table in de kleuren Roze Quarts en Serenity

Sweet Table in de kleuren Roze Quarts en Serenity

afbeelding: www.weddingwire.com

afbeelding: www.weddingwire.com

Prachtige bruidspaar, harmonie van licht blauw en roze kleuren.

Prachtige bruidspaar, harmonie van licht blauw en roze kleuren.

Meer inspiratie voor dé kleuren van  2016  Roze Quarts en Serenity? Kijk dan in onze portfolio voor  de prachtige shoot  Nederlandse Venetië!

Misschien heb je een persoonlijke herinnering aan een bepaalde bloem en wil je die graag terug laten komen op de mooiste dag van jullie leven? Of had je moeder of oma bepaalde bloemen in haar bruidsboeket die je graag ook wil? Laat het even weten en we bespreken samen de mogelijkheden om Julie dromen uit laten te komen!

Of is er een dierbaar familielid die niet bij kan zijn  tijdens jullie bruiloft, maar waaraan jullie tijdens de bruiloftwel willen denken? Op je bruidsboeket kan je ook een medaillon met zijn/ haar foto  worden bevestigd. 

Maak je bruidsboeket persoonlijk met bijvoorbeeld een medallion. 

Maak je bruidsboeket persoonlijk met bijvoorbeeld een medallion. 

Laat je inspireren op de huwelijksfoto's van je ouders of oma en opa! 

Laat je inspireren op de huwelijksfoto's van je ouders of oma en opa! 

Persoonlijk tintje

Als je bewust kiest voor mooie bloemen met een betekenis,  het is een goed idee om daar extra aandacht aan te besteden. Vermeld de betekenis bijvoorbeeld in de trouwkaart, op het menukaartje of in de speech. Als huwelijksbedankje kun je de gasten een bloem schenken met een kaartje met daarop de betekenis. Je kunt alle gasten dezelfde bloem geven of voor iedereen een speciale bloem uitkiezen. Voor een meer persoonlijk tintje. Een bloem kan op die manier veel meer zeggen dan 1000 woorden.

Foto's :www.blikenbloos.nl

Prachtige trouwkaarten van  www.leintjes-exclusieve-trouwkaarten.com
tafeldecoratie met bloemen bruiloft.jpg
Tafeldecoratie bruiloft: de kleuren van de trouwkaarten en de bloemen vormen één geheel

Tafeldecoratie bruiloft: de kleuren van de trouwkaarten en de bloemen vormen één geheel

2015-11-15-blik-en-bloos-fotografie-wedding-professionals-event-085.jpg

Bloemen bestellen bij bloemenmeisjes.com

Betekenisvolle bloemen online bestellen doe je bij bloemenmeisjes.com. Je kunt hier een complete bruiloftaankleding bestellen, maar ook bruidsboeket en corsages en andere bruiloft versiering. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over de laatste wedding trends en ontvand veel inspiratie en styling tips.