Lentekriebels!

Jouw bruidsboeket & styling in de lente

De lente is een heerlijk seizoen on in te trouwen!  De lange winter is voorbij en de natuur komt weer tot leven. Vrolijke voorjaarsbloemen, fris groen en het zachte weer vormen een perfect decor voor een romantische lentebruiloft. De ontluikende natuur heeft veel mogelijkheden voor je bruidsboeket en bruiloft decoratie. Van dacht je bijvoorbeeld van een vuurrood tulpenboeket of een liefelijk boeket in de pastel keuren? Let's celebrate the spring!

lente bruidsboeket.jpg


Mooie bloemen voor lente bruidsboeket


Het voorjaar heeft heel veel vrolijke kleuren en bloemen zoals narcissen, irissen en seringen. Deze bloemen zijn zeer geschikt voor een trendy en kleurrijk bruidsboeket. De meest populaire voorjaarsbloemen voor een bruidsboeket zijn de pioenrozen, tulpen en ranonkels. Niet vreemd, want deze schitterende bloemen zijn veelzijdig en in vele kleuren te vinden zijn. Daarnaast komen deze bloemen van Nederlandse bodem, dus kan je veel langer van je boeket genieten!

Foto: Zwartfotografie.nl

Foto: Zwartfotografie.nlZachte pasteltinten


Houd je meer van zachte kleuren? Kies dan voor een bruidsboeket in pasteltinten die in elkaar overlopen. Bijvoorbeeld een combinatie va bloemen zoals tuinrozen ( eng. garden roses), jasmijn, gardenia of vergeet me nietjes met eucalyptus en veren voor een natuurlijk geheel. Je kunt bloemboeketten en bruidsboeketten binnenkort online bestellen bij bloemenmeisjes.com!

bruidsboeket met ranonkels.jpgBruidsboeket met veldbloemen


Een veldboeket met wilde bloemen is trendy en lekker nonchalant. Je kunt een losjes gebonden boeket bestellen met verschillende bloemen voor een speelse look. Een veldboeket geeft het gevoel dat het net geplukt zijn! Super romantisch en al een paar jaar echte favoriet bij de boho en romantische bruiden!


Bloemen bestellen bij bloemenmeisjes.com


Bestel bij bloemenmeisje.com en je bent verzekerd van een one-of-a kind boeket dat precies bij jou past. Natuurlijk ontvang je ook een bijpassende corsage voor de bruidegom  cadeau!  Laat je gegevens en je wensen achter op bloemenmeisjes.com voor een persoonlijk contact!

Natalia KorotinaComment