Het hipste bruidsboeket van 2016!

Naast de bloemen en kleuren die je kiest is ook het model van het bruidsboeket sfeerbepalend voor je boeket. Populaire bruidsboeket soorten zijn: biedermeier, waterval, bohemian, natural. Het model moet goed staan bij je figuur en de jurk die je draagt. Bij een eenvoudige jurk past een uitbundig boeket bijvoorbeeld beter dan bij een jurk met veel details. Kun je wel wat advies gebruiken bij de keuze van jouw boeket? Neem dan contact met ons op  voor een persoonlijk advies!

Bruidsboeket biedermeier

Bruidsboeket biedermeier is populair onder de bruiden. De biedermeier is  een bolvormig handgebonden bruidsboeket en past goed bij zowel  een romantische  als een moderne bruid.  Met een handgebonden biedermeier bruidsboeket kan je zowel een mooie bolle vorm bereiken als een meer speelse, frisse uitstraling creëren van je bruidsboeket door meer verschilleden hoogtes en verschillende soorten bloemen te gebruiken. De stelen van je bruidsboeket worden omwikkeld met een zijden lint of kanten lint. De keuze is aan jou! 

Biedermeier bruidsboeket met pionrozen en garden rozen. Foto: Robert Land 

Biedermeier bruidsboeket met pionrozen en garden rozen. Foto: Robert Land 

Garden style Bruidsboeket, XXL bruidsboeket 

Deze prachtige bruidsboeketten zijn helemaal in! Groot, wild, zijn de hit van 2016! Het geheim van een garden style bruidsboeket: maken van een mooie, vrije boeket zonder het te zwaar maken voor de bruid! Het maken van zo'n boeket is net schilderen op een canvas: je maak een schets/ basis en pas daarna bepaal de kleuren & de diepgang in je bruidsboeket.

Garden Style (veldboeket)  bruidsboeket met dahlia's, garden rozen en onrijpe zwarte bessen. Foto: Raisa Zwart Photography

Garden Style (veldboeket) bruidsboeket met dahlia's, garden rozen en onrijpe zwarte bessen. Foto: Raisa Zwart Photography

Bohemian bruidsboeket

Bohemian bruidsboeket is een veldbruidsboeket in een vrije vorm. Het lijkt  als de bloemen net vers van het veld zijn geplukt en direct samengesteld in een boeket. Bohemian bruidsboeketten zijn vaak groter en rijker aan verschillende soorten bloemen.

Bohemian bruidsboeket 

Bohemian bruidsboeket 

Vintage bruidsboeket 

Vintage bruidsboeket 

 

Vintage bruidsboeket

Natural bruidsboeket,  is een vintage bruidsboeket of een bruidsboeket dat je op je arm kan dragen, zijn de boeketten die in 18 eeuw en 19 eeuw erg populair waren.  Deze type bruidsboeketten zijn super vrij, hebben heel veel verschillende bloemen en ogen romantisch en zacht. Deze type bruidsboeketten zijn erg populair in Amerika en in opkomst in Europa. Dus, ga je dit jaar trouwen: dit is het must-have-boeket!


 

 


Bruidsboeket drupelvorm & Waterval

Het druppel trouwboeket is ook bolvormig, net als biedermeier bruidsboeket maar dan met een punt. Hierdoor ontstaat de vorm van een druppel. Door deze vorm passen er in het druppel bruidsboeket wat meer bloemen dan in trouwboeket biedermeier. Een bruidsboeket in de vorm van een waterval wordt ook wel een hangend bruidsboeket genoemd. Het watervaleffect wordt gecreëerd door bloemen met een lange steel met verschillende lengte te gebruiken. Bruidsboeket waterval is een echte eyecatcher!

Waterval bruidsboeket

Waterval bruidsboeket

Bruidsboeket bestellen bij bloemenmeisjes.com


Bloemenmeisjes.com maken voor jou een bruidsboeket in het model dat precies bij je past. Samen met jouw persoonlijke wensen maakt dit jouw boeket uniek en origineel. Bloemenmeisjes.com werkt vanuit Arnhem, maar je kunt vanuit heel Nederland boeketten  online bestellen. Bij je bruidsboeket ontvang je altijd een corsage voor de bruidegom cadeau! Neem contact met ons op  voor persoonlijk advies!