Bruiloft styling trends voor 2017

Bruiloft styling trends 2017

Hebben jij een je lief trouwplannen voor 2017? Dan  hebben we  de styling trends die wij voor 2017 voorzien, voor je op een rijtje gezet! Van een romantisch feest tot een bohemian of een botanical wedding, er is altijd een thema dat bij jullie past. Als je kiest voor de stijl die bij jullie past, maakt dat jullie bruiloft alleen nóg onvergetelijker. Lees dus snel door voor tips over hoe je de styling van jullie bruiloft het beste aan kunt pakken!

Tafelstyling in de kleuren licht roos, peach en wit. 

Tafelstyling in de kleuren licht roos, peach en wit. 

Romantische bruiloft


Welke trends er ook zijn in de wedding wereld, een romantische bruiloft is altijd de grote favoriet!  De kleuren van een romantische bruiloft in 2017: pastel, wit, roos, peach en licht blauw.

Als er iets romantisch is, dan is het natuurlijk jullie bruiloft en wat is er mooier dan daar een op en super gestylede, bruiloft van te maken? denk aan de details: op tafels, de ceremonie en de sweet table! Alsje de styling van jullie romantische bruiloft tot in de details uitwerkt, dan komt alles in één en zal jullie bruiloft romantiek uitstralen. Kies ook voor  de romantische bloemen: pionrozen, rozen, hortensia en tulpen!  Met luxe vazen en kandelaars in koper, goud of zilveren kleuren, zal jullie bruiloft de meest romantische dag van jullie leven worden!

Tafel setting met licht blauw licht roos en peach

Tafel setting met licht blauw licht roos en peach


Bohemian wedding


‘More colour- yes, please! ’ -  is bij een bohemian bruiloft de sleutelwoorden. Denk aan de kleurrijke en vooral 'naturel' bloemen, ook in je haar! Een boho trouwjurk en veel vintage deco-spulletjes.  Voor de kleurrijke bohemian bruiloft zullen de vintage deco zowel tijdens de ontvangst en de ceremonie en voor de diner tafels en de feestzaal in jullie perfecte styling  goed passen. Een centerpiece met veldbloemen en grazen en bijvoorbeeld veren doet ook veel voor de boho touch. Vintage look doet het bij zo'n trouwfeest natuurlijk ook goed als het om je styling en de decoratie gaat. 

Boho look: veel uitgesproken kleuren!

Boho look: veel uitgesproken kleuren!

Botanical bruiloft

Als het gaat om trends, dan is de botanical bruiloft  momenteel helemaal 'hot'! Trouwen in het open lucht, in het midden van een bos of in een tuin? Een buitenbruiloft is de trend van 2017! Mooie natuurlijke kleuren in de bloemstyling, en een  XXL garden style bruidsboeket horen  hier helemaal bij!

 

TIP: Plan je jullie bruiloft buiten: denk  dan ook aan de plan B in het geval van slecht weer!

tuinbruiloft.jpg

Styling:  het geheim van één look & feel


Of het nu een vintage wedding, een boheminan wedding of een hippe bruiloft wordt, het is belangrijk dat  het één look & feel heeft. Kies je voor romantiek, dan moet 'alles' ook met dat thema matchen. Jullie kleding, maar ook je bruidsboeket, de andere bloemen, een centerpiece... Alle styling details samen moeten een echte eenheid vormen. Bij de ontvangst en de daadwerkelijke ceremonie komen deze trends vanzelfsprekend ook terug. Je kunt de stijl van jullie voorkeur tot in de allerkleinste details terug laten komen - en je zult zien, als je er eenmaal mee bezig bent, zie je steeds meer mogelijkheden. 

Maak jullie trouwdag uniek en onvergetelijk

Hoe meer je bij de styling rekening houdt met het matchen, hoe groter de eenheid. Ook de aankleding van de feestzaal en de diner tafels krijgen natuurlijk hun eigen botanical of bohemian look - of welke stijl jullie voorkeur heeft. Als het goed is, is jullie trouwdag net zo uniek als jullie zelf zijn. Het gaat er dan ook niet om dat je zomaar de trends zou moeten volgen: doe dat wat jullie aanspreekt en maak er zo jullie eigen unieke en onvergetelijke dag van!  Persoonlijk advies over de styling van jullie Big Day?  Neem dan contact met ons op via contact@bloemenmeisjes.com

 

Foto's: Raisa Zwart, Inge Kooiman, Richard Keukens