Bruidsboeket met pioenrozen

Bruidsboeket met pionrozen, Foto: Forever Yes Photography 

Bruidsboeket met pionrozen, Foto: Forever Yes Photography 

Bruidsboeket en bloemen kiezen

Bruiloft bloemen zijn misschien wel net zo belangrijk als de bruiloft styling, als ze niet nog belangrijker zijn. Het hebben van en mooi boeket maakt je outfit helemaal af en is net die kers op de taart. 

3 belangrijke Tips

Tip 1: kies bloemen die je aanspreken

Als je op zoekt bent naar een romantisch en origineel bruidsboeket, denk dan eens aan de pioenroos naast een gewone roos. De pioenroos is beschikbaar is iets minder verschillende kleuren dan de reguliere roos maar is er wel in grote formaten, deze kan je dus geweldig gebruiken als echte eyecatcher in je boeket.

Tip 2: Kies voor de eenheid van Look & feel

Ook als bruidegom corsages is de pioenroos uitermate geschikt, aan een bloem zou je dan al genoeg kunnen hebben per corsage. Leuk om bij de familie op te spelden! Ook kun je een aantal losse pioenrozen op tafels plaatsen tijdens het diner of het feest om zo je boeket te matchen met bruiloft decoratie. De pioenroos wordt voornamelijk veel gebruikt in het zomerseizoen, maar ook in andere maanden  is de pioen een goede optie. De bloem is er ook in donkere tinten die perfect passen in een boeket vol herfstkleuren. Dus ook als je een bruidsboeket fuchsia, bruidsboeket paars of bruidsboeket blauw mooi vindt, kun je er pioenen in verwerken.

 

TIP 3: kijk eens op Mooiwatbloemendoen.nl, Pinterenst & Instagram 

Meer inspiratie nodig? Check dan de website mooiwatbloemendoen.nl Daar vind je heel veel info over de bloemen!

Tegenwoordig kan je op Pinterest heel veel mooie plaatjes vinden, check ook eens onze Pinterenst pagina.

Instagram is niet meer weg te denken, en we hebben natuurlijk ook een instagram met heel veel mooie voorbeelden van ons werk!

Bloemenmeisjes.com op instagram:

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more