Zomers bruidsboeket: vijf ideeen

Prachtige Avalanche rozen van Meijer rozen - perfecte bruiloft rozen

Prachtige Avalanche rozen van Meijer rozen - perfecte bruiloft rozen

Ben jij een zomerbruid? Dat wordt heerlijk genieten van alle mogelijkheden die dit seizoen biedt. Wat dacht je van een romantische bruiloft buiten, een trouwauto met open dak of een zinderend feest op het strand?

Natuurlijk hoort hier een bijzonder zomerboeket bij. Gelukkig zijn de mogelijkheden onuitputtelijk , want de zomer is een echt bloemenseizoen. Veel bloemen zoals pioenkroos hortensia, bouvardia en gardenia bloeien op hun mooist en pronken graag in jouw bruidsboeket. Je kunt deze bloemen online bestellen bij bloemenmeisjes.com.

 

Zomerse ideeën 

Wie wordt er nu niet vrolijk van roze bloemenpracht? Roze bloemen stralen romantiek en vrouwelijkheid uit en maken zelfs een bewolkte dag warm en mooi. Kies bijvoorbeeld voor roze Sweet Avalanche roos of  een roze pionroos. 

Schitterende Cymbidium orchideeën - perfect voor jullie bruiloft.

Schitterende Cymbidium orchideeën - perfect voor jullie bruiloft.

Bruidsboeket met orchideeën

Een tropische sfeer creëer je met exotische bloemen en planten. Denk bijvoorbeeld aan een spannend boeket met orchideeën in felle kleuren. Maak het plaatje helemaal compleet door ook de bruiloft styling een exotisch tintje te geven met bijvoorbeeld cactussen en fruit.

Bruidsboeket  met veldbloemen

Een bruidsboeket van veldbloemen oogt vaak lekker nonchalant. Perfect voor een ontspannen bruiloft in zomerse sfeer. In een veldboeket staan bijvoorbeeld vergeet-me-nietjes, leeuwenbekken en lupines in combinatie met grassen erg mooi.

Pioenen in je bruidsboeket

Pionrozen  zijn hele mooie en sierlijke bloemen! 

Pionrozen  zijn hele mooie en sierlijke bloemen! 

Pioenrozen zijn echte zomerbloemen en erg populair voor het aankleding voor je bruiloft.  De trendy bloemen zijn mooi vol van model en hebben een heerlijke geur. Pioenen zijn ook erg goed geschikt als tafelversiering.

Garden roos Juliette - een echte eyecatcher en een hele fragiele roos.

Garden roos Juliette - een echte eyecatcher en een hele fragiele roos.

 

Garden rozen voor jullie bruiloft 

Roos staat het ultieme symbool voor liefde van passie met stipt op nummer 1. We selecteren alleen de mooiste rozen en kennen schitterende soorten uit hele wereld! Zoals deze rozen, mooie perzik Julietta garden rozen ( op de foto rechts) - een ware pracht voor elke gelegenheid. De roos is er in zoveel verschillende soorten en maten dat je er eindelijk mee kunt variëren. Ook wordt de roos vaak gebruikt voor de corsage van de bruidegom, wat natuurlijk hartstikke leuk is als als je gekozen voor deze rozen in jouw trouwboeket!

 

Bloemen & Styling  bij bloemenmeisjes.com

Je kunt jullie bloemen & Styling  door ons laten verzorgen. Bloemenmeisjes maakt voor jou een schitterend bruidsboeket met een bijpassende corsage voor de bruidegom. Kun je ook wel wat inspiratie of advies voor de bruiloft styling gebruiken? Laat dan je gegevens achter en we nemen binnen een of twee dagen contact met jullie op.