Perfect bruidsboeket in de lente

Mooie bloemen voor een lente bruidsboeket

Lente is een heerlijk seizoen voor een nieuw begin. De lange winter is voorbij en de natuur komt weer tot leven.

 

Vrolijk bruidsboeket 

Vrolijke voorjaarsbloemen, fris groen en het zachte weer vormen een perfect decor voor een romantische lente bruiloft. De ontluikende natuur biedt vele mogelijkheden voor je bruidsboeket en de bruiloft decoratie. Van dacht je bijvoorbeeld van een vuurrood tulpen bruidsboeket of een lieflijk boeket in pastel? Let's celebrate spring! 

bruidsboeket met roze tulpen

TULPEN IN JE BRUIDSBOEKET

Het voorjaar kenmerkt zich door de vrolijke kleuren van bloemen zoals  tulpen, narcissen, irissen en seringen. Deze bloemen zijn zeer geschikt voor een trendy en kleurrijk bruidsboeket. De meest populaire voorjaar bloem voor bruidsstukken is de tulp. Niet vreemd, want deze schitterende bloem is veelzijdig, in vele kleuren verkrijgbaar en daarnaast ook nog eens betaalbaar.  Tulpen zijn super mooi om in je bruidsboeket te gebruiken. De tulpen vind je in verschillende soorten en kleuren, van felle kleuren tot romantische, zachte kleuren. Meer inspiratie nodig? Check dan de website mooiwatbloemendoen.nl

bruidsboeket met veldbloemenZachte pasteltinten in je bruidsboeket

Houd je meer van zachte kleuren? Kies dan voor een boeket in pasteltinten die in elkaar overlopen. Combineer bloemen zoals tuinrozen, jasmijn, gardenia of vergeet me nietjes met bijvoorbeeld olijfblad en veren voor een natuurlijk geheel. Je kunt deze bloemen online bestellen bij bloemenmeisjes.com.Bruidsboeket met veldbloemen

Een veldboeket met wilde bloemen is trendy en lekker nonchalant. Je kunt een losjes gebonden boeket online bestellen met verschillende bloemen voor een speelse look. Een bruidsboeket/ veldboeket lijkt vaak net voor aanvang van de festiviteiten nog even snel te zijn geplukt. Super romantisch!

Bloemen bestellen bij bloemenmeisjes.com

Bestel bij bloemenmeisje.com en je bent verzekerd van een one-of-a kind bruisboeket en styling dat precies bij jou past. Natuurlijk ontvang je ook een bijpassende corsage voor de bruidegom. 

Fotocredits: moncheribridals.com, Lauren Fair Photography

Natalia KorotinaComment