Perfect bruidsboeket voor jouw figuur

Bruidsboeket XXL garden style

Bruidsboeket XXL garden style

Heb je al veel mooie bruidsboeketten voorbij zien komen? Weet je nog niet goed hoe jouw droomboeket er uit moet zien? Kijk dan eens naar de vormen van het bruidsboeket dat je figuur flatteert en past bij je jurk. Lees de tips en ontdek welk boeket goed bij jou past.

 

Lat-model

Heb je een smal figuur met kleine borsten en slanke benen? Liggen je heupen en schouders ongeveer op een lijn? Waarschijnlijk ben je lat-model. Een klein bruidsboeket met ronde vormen past goed bij jou, omdat dit jouw rondingen benadrukt. Een boeket met harde lijnen zou je de rechte lijnen van je figuur extra benadrukken. Ben je vrij lang? Ga voor een hangend bruidsboeket, omdat dit de lengte breekt.

 

Bruidsboeket biedenmijer 

Bruidsboeket biedenmijer 

Peer-model

Biedermeier bruidsboeket roos wit blauw

Biedermeier bruidsboeket roos wit blauw

Een peer-model heeft in verhouding een smal bovenlichaam een wat forser onderlichaam. Bij dit figuur past een bescheiden boeket met ronde vormen heel goed. Minder mooi staat een driehoekig bruidsboeket, omdat er hierdoor meer nadruk op de peervorm ontstaat.

 

Appel-model

Een breed bovenlichaam in combinatie met een smal onderlichaam zijn kenmerkend voor het appel-model. Als appel-model kun je best een wat groter boeket hebben. Een bruidsboeket met rechte lijnen past beter bij je dan ronde vormen.

 

Zandloper-model

Het zandloper-effect bij dit figuur ontstaat door vrouwelijke heupen, een smalle taille en grote borsten. Heb jij dit figuur? Dan kun je eigenlijk voor elk model boeket kiezen. Let er wel op dat boeket ook past bij je lengte en je jurk. Bij een weide jurk valt een klein bruidsboeket bijvoorbeeld in het niet.

 

Bestellen bij bloemenmeisje.com

Wil je bloemen online bestellen? Bloemenmeisjes maakt een bruidsboeketten dat perfect bij jouw figuur past. Ga voor tips en ideeën naar bloemenmeisjes.com. Laat je gegevens en wensen achter voor persoonlijk contact.

Fotocredits: Fotosolo.nl, photos4ever.nl