Bloement_p.1_50.jpg

Bruiloft styling met bloemen, inspiratie en tips

Alles over de Bruiloft Styling. Alles over de trends in de bruidsbloemen, styling van jullie bruiloft handige tips voor jullie Big Day!

Lentekriebels!

Jouw bruidsboeket in de lente!

De lente is een heerlijk seizoen voor het trouwen! De lange winter is voorbij en de natuur komt weer tot leven. Vrolijke voorjaarsbloemen, fris groen en het zachte weer vormen een perfect decor voor een romantische lentebruiloft. De ontluikende natuur heeft veel mogelijkheden voor je bruidsboeket en de bruiloft decoratie. Van dacht je bijvoorbeeld van een vuurrood tulpenboeket of een liefelijk boeket in de pastel keuren? Let's celebrate the spring!

Read More
Natalia KorotinaComment
Perfecte bloemen voor jullie bruiloft

Staat jullie trouwdatum vast? Dan is het tijd om te beginnen met alle voorbereidingen. Het seizoen waarin jullie trouwen is belangrijk voor de keuzes die jullie maken. Ook de trouwkleding en de trouwauto worden vaak afgestemd op de tijd van het jaar. Voor een mooi geheel kun je ook het bruidsboeket aanpassen aan het seizoen.

Read More
Bruidsboeket kiezen op Pinterest

Je bruidsboeket kiezen... daar gaat natuurlijk tijd kosten.  We helpen je graag! Op Pinterest kan je je eigen moodboard maken met de bruidsboeketten die je aanspreken.

Read More
Bruidsboeket met betekenis

Bloemen voor je bruidsboeket. Een heel belangrijke keuze. Bloemen kun je kiezen op basis van je favoriete kleur, geur of vorm. Of ga je voor de trends die er dit jaar zijn!  De kleuren van 2016 zijn roze kwarts en licht blauw (Roze Quarts en Serenity). Dit zijn lichte, pastel kleuren die perfect passen bij een romantische bruiloft! Dit zijn ze,  roze kwarts en licht blauw:

Read More