Bloemstyling in Amsterdam, Krasnapolsky

The White Dinner, Amsterdam NH hotel Krasnopolsky

bloemstyling in Amsterdam

Dinsdag 27 maart 2018 vond de derde editie van The White Dinner van Friends of the Brands in Amsterdam plaats. Ruim 60 Bekende Nederlanders en top social influencers werden uitgenodigd om in restaurant The White Room & Wintertuin van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky kennis te maken met mooie merken op het gebied van beauty, fashion & lifestyle. Tijdens The White Dinner is Bloement feestelijk gelanceerd. De avond werd afgesloten aan de 'White Dinner' tafel waar zij genoten van een heerlijk diner en live entertainment. Daarnaast stond de avond in het teken van het goede doel Look Good Feel Better. Hiervoor brachten de genodigden allemaal een cosmeticaproduct mee. De styling is verzorgd door Bloemenmeisjes.com

Partners

Concept & organisatie

Friends of The Brands is een allround connecting agency. Zowel binnen Nederland als daarbuiten brengt het bedrijf merken op een originele en effectieve manier in contact met gesegmenteerde doelgroepen zoals celebrities, journalisten, bloggers en ondernemers.

Website  Friends of The Brands

Rozen Avalanche +

Avalanche+® heeft haar bijnaam meer dan verdient. Het is een roos met koninklijke klasse die al jaren tot het topsegment behoort. Deze roos heeft een grote bloem, een geweldige uitstraling en biedt jaarrond topkwaliteit. Niet voor niets schittert Avalanche+® standaard bij grote events als royal weddings en andere topevents.

Avalanche +, website avalancheroses.com en Meijer Roses, website meijerroses.com

Roselily - de nieuwe stuifmeelvrije Oosterse lelie met een lichte aangename geur. 

Roselily zijn een prachtige dubbele lelies,  ze gaan de individuele bloemen ongeveer vier dagen langer mee dan de meeste oosterse lelies, wat betekent een langere levensduur bij de detailhandel of een langer vaasleven.

CNB, website cnb.nl, Rose Lily: website roselily.com

Transport en inkoop bij Van Dijk Bloemen 

De transport en inkoop voor dit evenement is gedaan in samenwerking met Van Dijk Bloemen.  Van oudsher is Van Dijk Bloemen een echt exportbedrijf.  Mede door eigen import heeft Van Dijk Bloemen groot assortiment van bloemen en planten van uitstekende kwaliteit. 

Website Van Dijk Bloemen vandijkbloemen.nl

Media Partner

& C, (And See) is het mediamerk van Chantal Janzen met een maandelijks magazine, website, app en online shop.

Website andc.tv

Locatie 

Het vijfsterrenhotel NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky bevindt zich op het bekendste plein van Amsterdam en kijkt uit op het tegenovergelegen Koninklijk Paleis.

Website  Grand Hotel Krasnapolsky

Diner 

The White Room by Jacob Jan Boerma - Amsterdam

Website The White Room - Amsterdam 

Lancering van Bloement 

Tijdens The White Dinner is Bloement feestelijk gelanceerd. Bloemen is het nieuwe concept van het online bloemenwinkel. Bij Bloement bestel je bloemen in een luxe en praktische doos. Je kan kiezen uit één bos bloemen of een bloemenabonnement.  Binnen dit concept is veel aandacht besteed duurzaamheid, oorsprong van de bloemen, milieu aspecten, visueel aantrekkelijke en praktische verpakking. Bekijk meer info op bloement.nl